Hairspray

Du må la rytmen slå i denne storslåtte musikalen om en jentes inspirerende drøm om å bli dansestjerne på TV i 60-tallets Amerika. Hairspray har vunnet åtte Tony-priser, inkludert Best Musical, og er en familievennlig musikal full av store hårfrisyrer, romantikk og fengende låter.

Vi er i Baltimore, USA, i 1962, og Tracy Turnblad, en tenåring i stor størrelse, har bare en drøm – å danse i det populære Corny Collins-showet. Når drømmen blir virkelig blir Tracy forvandlet fra den som alltid holdes utenfor, til superstjerne. Hun må bruke den nye posisjonen sin til å ta over tronen til tenåringsdronningen, vinne hjertet til skolens hjerteknuser, Link Larkin, og integrere et TV-selskap – alt uten å ødelegge frisyren!

105 min Målgruppe: B/U/V Publikum: B/U/V

Detaljer

Roller

  • 6 Menn
  • 7 Kvinner
  • 0 Barn

Merknad

Ensemble kan justeres, 10 + er veiledende.
Musikal, komedie
Denne norske oversettelsen er fra 2015.

Oversetter gir tillatelse til å justere dialogen, dersom det er ønskelig, til skuespillerens dialekt, kjønn og naturlige talemåte, så lenge innholdet og den språklige stilen blir ivaretatt. Sangtekster skal ikke endres med mindre det er et spesifikt ønske om det, og i så tilfelle må oversetter kontaktes. Oversetter vil være tilgjengelig i løpet av produksjonstiden via e-post for videre samarbeid og utvikling av manus og sangtekster, for å best mulig å tilpasse materialet til den spesifikke produksjonen. Kontakt oversetter på hilde.skappel@gmail.com.

Noter vil sendes når produksjonen får originalmanusets rettigheter fra MTI.