Dracula The Musical

Drikk blod... Og lev evig! «Dracula – The Musical» er basert på en av verdenshistoriens store klassikere av Bram Stoker. Her opplever vi lidenskap, begjær, skrekk, død – og ikke minst BLOD!!!

Vi befinner oss i Europa i slutten av Victoriatiden, og historien følger den berømte vampyren Dracula og hans lidenskap for nytt blod. Jonathan Harker og Mina Murray blir offer for Draculas forførende sjarm, og Doktor Van Helsing kjemper en innbitt kamp mot Draculas overnaturlige kraft.

Musikalen «Dracula» vil trollbinde publikum med sin sterke historie, mørke stemning og gotiske kostymer. Scenografen vil elske å bidra til å skape en stemning som underbygger den mørke historien og dens effektfulle musikk.

«Dracula – The Musical» er skrevet av Christopher Hampton og Don Black, med musikk av Frank Wildhorn (Jekyll & Hyde, The Civil War).

120 min Målgruppe: U/V Publikum: U/V

Detaljer

Roller

  • 7 Menn
  • 5 Kvinner
  • 0 Barn

Merknad

I tillegg til oppgitte roller kommer statister: personale på slottet, arbeidere, bryllupsgjester, gravfølge, nonner, et barn m.fl.

Ved spørsmål om oversettelsen, kan oversetter kontaktes på epost: leif-inge.jakobsen@getmail.no eller telefon 4000 5531.

Rettighetene til originalverket klareres av Music Theatre International (MTI) Europe. Dramas klarerer fremføringsrett til oversettelsen.

Amatører kan fremføre verket med en enklere/tilpasset orkesterbesetning.