Registrer deg som bruker


NB: Alle våre brukere må registrere seg på nytt etter omlegging av systemet 27.08.18!

Registrere bruker på dramas.no

Det å opprette en personbruker for innlogging er enkelt.

E-postadressen er brukernavnet, passordet velger du selv. Kort tid etter registreringen mottar du en bekreftelse på e-post. Opprett bruker her

Registrering av organisasjon du er tilknyttet

Etter registreringen av din personlige bruker for innlogging på dramas.no, vil vi at du registrerer organisasjonen du tilhører - for eksempel en amatørteatergruppe, en skole/kulturskole eller en frigruppe.

Vi ønsker at du registrerer organisasjonsnummer hvis det finnes. Får du beskjed om at organisasjonsnummeret allerede er registrert hos Dramas, ber vi deg kontakte leder/administrator for din organisasjon eller Dramas, slik at du kan få tilgang til det eksisterende abonnementet.

Fakturaadresse

Pass på å registrer riktig fakturaadresse. Skal dere ha EHF-faktura, ber vi deg sende detaljer om dette (org.nr. for fakturering og ønsket referanse) via epost til manus@dramas.no.

Abonnement

For å kunne bestille manus til gjennomlesning må du ha tilgang til et gyldig abonnement. Det koster kr 300,- for 12 måneder. Administrator (den som bestiller abonnementet) kan legge til et antall brukere som kan bestille så mange manus de ønsker, både til lesning og fremføring. Abonnementet kan betales med kort eller faktura.

NB: Royalties tilkommer ved fremføring og inngår ikke i abonnementet.

Tilgang til abonnement

Du kan også ha fått en e-post om at du har fått tilgang til et abonnement som en annen har bestilt. I så fall er det viktig at du oppretter en bruker eller logger inn med e-postadressen du fikk varsel til.

Glemt passord og brukernavn til brukerkonto

Brukernavnet er den e-postadressen du oppga da du registrerte deg. Velger du «Glemt passord?» kan du fylle inn brukernavnet ditt. Hvis du er registrert bruker hos Dramas, vil du deretter motta en e-post slik at du kan nullstille passordet ditt.  Mottar du ikke e-post om glemt passord, eller har du ikke tilgang til brukernavnet ditt, må du registrere deg på nytt.

Hvordan bruke dramas.no

Som registrert bruker med abonnement på dramas.no kan du søke om manus til lesning og om manus til fremføring. For å finne manus søker du i vår manusdatabase. Klikk på manustittel, så får du mulighet til å bestille det til lesning eller fremføring.

 

Les også

Søk om manus til lesning
Søk om manus til fremføring
Finn manus