Bestill manus til lesning


Dramas har rundt 3000 manus i databasen og får stadig inn nye titler. Hvis du lurer på hvilket manus du skal velge, anbefaler vi deg å søke om manus til lesning. Det er gratis! Du kan bruke manus til innøving og lesning. Skal dere fremføre manuset, må dere søke om fremføringsrett.

Dersom du ikke vet om du vil fremføre et manus, bør du bestille det til lesning først. Vi anbefaler å søke om lesning av manus samtidig som du søker fremføring, slik at du har det tilgjengelig. Nedenfor finner du spørsmål og svar om manus til lesning.

Hvordan søke om manus til lesning?

Du må være registrert bruker på dramas.no for å søke. Når du har funnet manuset du ønsker å lese, klikker du på manustittel. Trykk deretter på «bestill for lesning». Etter bestilling vil du motta en bekreftelse fra Dramas på e-post.

Hvor mange manus kan det søkes om?

Du kan bestille maks 5 manus per gang.

Hva skjer etter at søknad om lesning er sendt?

Du vil motta bekreftelse på e-post fra Dramas. Hvis du lurer på hvor lang tid det tar før du får manus, kan du sjekke våre saksbehandlingstider. Manus sendes som PDF til din e-post.

Hva gjør jeg med manus som ikke skal fremføres?

Slett alle kopier av manus og e-posten med manus. Gi gjerne beskjed til saksbehandleren som har sendt deg manuset dersom du ikke ønsker å fremføre manus.

Hvorfor får jeg ikke e-post med manus fra Dramas?

Tips: For å være sikker på å motta e-post fra oss, er det lurt å lagre vår avsenderadresse manus@dramas.no som en godkjent kontakt i e-postprogrammet ditt. Dette sikrer at e-post med manus ikke blir tatt for å være søppelpost og fjernet av e-postprogrammet ditt.

 

Les også

Finn manus

Søk om manus til fremføring

Gi tilbakemelding på et manus